Add Your Heading Text Here

This is where the next item is shown.

Diensten

Online zichtbaarheid en vindbaarheid

Webdesign

Een WordPress website is ontworpen om te inspireren en resultaten te leveren.

SEO

Op de eerste pagina van Google staan wil iedereen. Een juiste SEO is een must.

Site onderhoud

Goed site onderhoud, zoals updates en backups, geeft rust, zekerheid en veilgheid

Webdesign

Waarom WordPress gebruiken voor uw website?

Templates

Keuze uit meer dan 50 aanpasbare lay-outs

Functionalitiet is belangrijk. Ook bij een website en/of webshop. Een template [lay-out] bepaalt de look-and-feel van een website en de functionaliteit. Templates kunnen voor verschillende branches worden gebruikt. Een template voor een verzekeraar zou je ook voor een heel ander branche gebruikt kunnen worden. Door andere kleuren, andere lettertypes en functionaliteit toe te voegen, ziet een website er al gelijk heel anders uit. En kan daarmee makkelijk aangpast worden aan een huisstijl.
Bij onderstaande voorbeelden kan je een preview bekijken in ver. De templates zijn altijd responsive. Zie hoe de preview eruit ziet op desktop, tablet en mobiel.
Mocht je vragen hebben of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact op.

Een evenwichtige uitstraling​

energieNwonen

gilberts design

Mijn Opruimcoach

upcycleDZINE

SEO

SEO, staat voor Search Engine Optimization oftewel Zoekmachine optimalisatie, is belangrijk voor bedrijven en merken omdat tijdens dit digitale tijdperk het organisaties de vindbaarheid & zichtbaarheid biedt die ze nodig hebben om klanten te trekken. Eenentachtig procent van de klanten en 94% van de B2B-kopers voert online zoekopdrachten uit voordat ze een aankoop doen, dus merken die geen sterke online aanwezigheid hebben, zullen achterblijven bij de concurrentie.

Een sterke SEO-strategie stelt merken in staat om hun website en hun inhoud hoog op de SERP [Search Engine Results Page] te plaatsen voor relevante zoekwoorden, zodat ze de aandacht van potentiële klanten kunnen trekken.

Waarom SEO toepassen voor een website?

Milan Salone 2012 – GilbertsDesign
PROFILERING

Profilering

Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder profilering.
Om je te onderscheiden betekent dit dat een bedrijf of merk zich een eigen, karakteristiek gezicht of imago aanmeet.
Essentiële factoren hierbij zijn zichtbaarheid en vindbaarheid op het web.
En hierbij speelt een goede SEO een onmisbare rol.

Site onderhoud

Laat me uw WordPress-site onderhouden, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf!
Uw website is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf en heeft regelmatig onderhoud nodig om te presteren zoals het hoort. Verouderde thema’s en plug-ins brengen uw site in gevaar voor potentiële kwetsbaarheden of hacking. De prestaties van uw site zijn van vitaal belang voor uw bezoekers en voor zoekmachines.

Ik ben van huis uit grafisch ontwerper. Sinds 2012 houd ik mij bezig met WordPress websites voor ondernemers en bedrijven van elke omvang. Ik creëer elegante en originele ontwerpen op basis van WordPress templates. Service en klantenondersteuning staan bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.
Mijn creativiteit is multidimensionaal. Het is niet beperkt tot één type. Het komt tot uiting in websites, online banners, textielprint, foto’s, upcycle design en bloggen. Dit alles heeft zijn oorsprong in grafisch ontwerp. Samen met een intuïtieve werkwijze zorgt het voor functionele en esthetische ontwerpen.

Werkzaamheden

Huisstijlen

Beeldimpressies

Natuur fotografie | ontwerpDING

Contact

Neem contact op met ontwerpDING, twijfel niet en stel gerust je vraag.
Wil je misschien liever een bel-afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

email:

adres:

 

kvk:

telefoon:

info@nullontwerpding.nl

P. Mondriaanlaan 82
2408 DJ Alphen aan den Rijn
(geen bezoekadres)

59910828

Mail mij om een bel-afspraak in te plannen.

Scroll to Top